Hormonelle gener påvirker kvinders arbejdsliv

I England har man igennem flere år undersøgt, hvad det betyder for kvinders arbejdsliv, når de har hormonelle gener. Og tallene taler deres helt eget sprog. Det har store konsekvenser - for kvinderne selv men ikke mindst for arbejdspladsen.

Myter om overgangsalder

Myter om overgangsalder

Overgangsalder er noget med hedeture og tørre slimhinder, som man gerne må grine lidt af. Myter om overgangsalder gør det nemt at bagatellisere overgangsladeren og få kvinder med voldsomme gener til at forstå deres symptomer, søge hjælp og blive taget alvorligt.

Hormonelle gener påvirker kvinders arbejdsliv

I England har man undersøgt, hvad det betyder for kvinders arbejdsliv, når de har hormonelle gener. Det har vist sig at være for dyrt ikke at gøre noget. Derfor har flere arbejdspladser indført tiltag for at støtte kvinder med gener i overgangsalderen. Og det har vist virkelig gode resultater.

int studie

Vi kan også hjælpe jer

Info møder

Foredrag

Det er vigtigt at alle i virksomheden kender til de symptomer, som kvinder kan opleve fra 40-60-års alderen - og er bevidste om, hvilke konsekvenser det kan have for kvinders arbejdsliv.

Workshops

workshops

Vi tilbyder at facilitere workshops for en gruppe af medarbejdere eller ledere som skal afdække omfanget af problemet hos jer og hjælpe med at finde løsninger, der nemt kan implementeres i netop jeres virksomhed.

Undersøgelser

Undersøgelse

Til tilbyder at udføre en undersøgelse blandt jeres medarbejdere for at identificere omfanget af problemet på jeres arbejdsplads.

1 til 1 rådgivning

Rådgivning

Til tilbyder rådgivning af HR, ledelse eller ambassadører i virksomheden på timebasis eller som led i et samlet forløb med undersøgelse og workshops.

Vores mission

Kvinder skal have muligheden. De skal have muligheden for at udleve deres ambitioner og få det arbejdsliv, som de drømmer om. Også når de har rundet 40 år. Det vil vi være med til!