VORES MISSION

Kvinders hormonelle problemer er en privatsag. Nogle kvinder må gå på kompromis med deres ambitioner, gå ned i tid, sige nej til lederjobs, starte som selvstændig eller helt forlade arbejdsarbejdsmarkedet.

Det viser engelske undersøgelser, og det bekræfter en dansk undersøgelse, vi har lavet.

Det vil vi gøre noget ved!

Sådan gør vi

Kvinder skal have muligheden. De skal have muligheden for at udleve deres ambitioner og få det arbejdsliv, som de drømmer om. Også når de har rundet 40 år. Det vil vi bidrage til både ved at informere kvinder og virksomheder.

Kvindecyklus

Kvindecyklus - formidling af hormonelle forandringer til kvinder

Vi vil skabe bedre information om kvinder og overgangsalder. Hvad skal man være opmærksom på, hvilke gener kommer med hormonelle forandringer og ikke mindst, hvad kan man gøre. Det gør vi med infowebsitet hormonerpaaarbejde.dk

Hormoner på arbejde

Hormoner på arbejde - rådgivning til virksomheder

Vi vil hjælpe virksomheder med at skabe en arbejdsplads, der er inkluderende – også for kvinder over 40. Vi vil hjælpe med at skabe vilkår, så kvinder kan blive ved med at yde deres bedste. Så vi ikke tvinger kvinder over 40 til at gå på kompromis med deres ambitioner, arbejdsliv og måske helt ende med forlade arbejdslivet. Det vil vi gøre med ”Hormoner på arbejde”

Om os

Kvinderne bag kvindecyklus og Hormoner på Arbejde er 2 søstre i 40-erne. Vi har selv oplevet, hvor tabubelagt det er at tale om hormonelle gener, og hvor svært det kan være at finde information om de mindre kendte symptomer i årene op til overgangsalderen. Vores oprindelige ide var infositet kvindecyklus.dk. I vores søgen opdagede vi, at der findes forskningscentre for overgangsalder i bl.a. England, Canada og UK. For i andre lande har de opdaget for længst, hvor dyrt det er at lade kvinder i stikken. Derfor har vi udvidet missionen med at oplyse og rådgive virksomheder og med Hormoner på Arbejde.

Maja portræt

Maja Aagaard

Maja har været ansat i større virksomheder i det private erhvervsliv og har arbejdet med ledelse, organisationsudvikling og strategi, samt CSR, marketing og kommunikation i over 20 år.

Maja har derfor oplevet på egen krop at skulle lede kvinder, der gennemgår hormonelle forandringer, og hun har selv været leder, mens hun oplevede gener. Og hun ved derfor, hvor stor en forskel det gør, hvis man møder forståelse og hjælp fra sin leder og HR. Og hun forstår også omvendt, hvor hårdt det kan være som kvindelig leder, ikke at kunne tale åbent om sine hormonelle problemer og de forandringer, man oplever - specielt psykisk - og derfor til sidst må kaste håndklædet i ringen og gå på kompromis med ens professionelle ambitioner.

Stine Mathieu

Stine er oprindeligt uddannet journalist og har sans for de gode historier og hvad, der kan komme i medierne. Stine har været selvstændig i 15 år og har startet flere virksomheder op igennem tiden

Stine er desuden uddannet NHT vejleder (Naturlig hormonterapeut) og har derfor både viden om overgangsalder og forskning inden for feltet omkring kvinder og overgangsalder.

Stine møder desuden dagligt klienter med hormonelle forandringer og har derfor et indgående kendskab til kvinders udfordringer

Stine Mathieu