VORES MISSION

Kvinders hormonelle problemer er ikke en privatsag. Nogle kvinder må gå på kompromis med deres ambitioner, gå ned i tid, sige nej til lederjobs, starte som selvstændig eller helt forlade arbejdsarbejdsmarkedet.

Det viser engelske undersøgelser, og det bekræfter en dansk undersøgelse, vi har lavet.

Det vil vi gøre noget ved!

Hormoner på arbejde - rådgivning til arbejdsgivere

Vi hjælper arbejdspladser med at skabe de bedste og mest rummelige forhold for de medarbejdere, som er særligt påvirkede af overgangsalder.

Og vi gør det ikke kun, for at du kan leve op til dit ansvar for diversitet, rummelighed og ligestilling; vi gør det, fordi det er god forretning at skabe gode vilkår for sine medarbejdere.

Om os

Kvinderne bag Hormoner på Arbejde er 2 søstre i 40-erne. Vi har selv oplevet, hvor tabubelagt det er at tale om hormonelle gener, og hvor svært det kan være at finde information om de mindre kendte symptomer i årene op til overgangsalderen.

I bl.a. England, Canada og UK har man forsket i og haft fokus på overgangsalder længe, for de har opdaget, hvor dyrt det er for samfundet og arbejdspladserne at lade kvinder i stikken.

Derfor er vores mission at hjælpe kvinderne ved at oplyse og rådgive virksomheder med Hormoner på Arbejde.

398471158_1325158214830994_2471169967770249548_n

Maja Aagaard

Maja har været ansat i større virksomheder i det private erhvervsliv og har arbejdet med ledelse, organisationsudvikling og strategi, samt CSR, marketing og kommunikation i over 20 år.

Maja har oplevet på egen krop at skulle lede kvinder, der gennemgår hormonelle forandringer, og hun har selv været leder, mens hun oplevede gener. Hun ved, hvor stor en forskel det gør, hvis man møder forståelse og hjælp fra sin leder og HR. Og hun forstår også, hvor hårdt det kan være som kvindelig leder ikke at kunne tale åbent om sine hormonelle problemer og de forandringer, man oplever - specielt psykisk - og til sidst må kaste håndklædet i ringen og gå på kompromis med de professionelle ambitioner.

Stine Mathieu

Stine er oprindeligt uddannet journalist og har været selvstændig i 20 år som freelancejournalist og kommunikationskonsulent.

Stine har senere uddannet sig til Naturmediciner og NHT vejleder (Naturlig hormonterapeut), og har gennem sin uddannelse og daglige kontakt med kvinder i overgangsalderen erhvervet sig viden om hormoner og overgangsalder og fået indgående kendskab til kvinders oplevelser af symptomer og arbejdsliv.

 

xr:d:DAGB54aF8tQ:3,j:3576282411865961930,t:24040907