Vi tilbyder

Vi hjælper jer med at hjælpe kvinder

Vi tilbyder foredrag, rådgivning, undersøgelser og workshops for virksomheder, fagforeninger, A-kasser og sundhedsforsikringer. Vi skræddersyer den løsning der passer til jer.

Foredrag

Foredrag for medarbejdere eller medlemmer

Vi tilbyder foredrag for jeres medarbejder eller medlemmer om hvilke konsekvenser hormonelle forandringer kan have for kvinders arbejdsliv og arbejdsplads.

Rådgivning for HR, ledelse eller tillids-repræsentanter

Vi tilbyder rådgivning af HR eller ledelse i at undersøge, rumme og implementere tiltag for kvinder, der har så store gener af hormonelle forandringer, at det påvirker deres arbejdsliv.

Rådgivning
Undersøgelse

Undersøgelse af hormonelle gener og arbejdsliv

Vi kan hjælpe med at iværksætte en undersøgelse blandt jeres medarbejder eller medlemmer der viser omfanget af kvinders gener ifm. hormonelle forandringer og hvordan de påvirker arbejdsliv og arbejdsevne.

Workshops for medarbejdere eller medlemmer

Workshops for en gruppen medarbejdere eller medlemmer hvor vi afdækker afdækker kvinders og arbejdspladsens primære udfordringer og i fællesskab finder frem til løsningsmodeller som kan implementeres i de medarbejder politikker, MUS-samtaler eller tiltag der allerede findes på arbejdspladsen.

Workshop

Har du brug for mere information?

Kontakt os, så kan vi tale om hvordan vi bedst kan hjælpe jer.