Vi tilbyder

Vi hjælper jer med at hjælpe kvinder

Vi er eksperter i hormonelle forandringer, hvad de kan have af konsekvenser for kvinder og for arbejdspladsen, og hvordan du bedst designer din virksomhed til at rumme dine dygtige medarbejdere – særligt i denne livsfase.

 

Info møder

Foredrag og info-møder - viden er 1. skridt

Vi tilbyder foredrag for jeres medarbejdere eller medlemmer om, hvilke konsekvenser hormonelle forandringer kan have for kvinders arbejdsliv og arbejdsplads. Læs mere

Workshops hvor vi sammen finder løsninger

Workshops for en gruppe medarbejdere eller medlemmer, hvor vi afdækker kvinders og arbejdspladsens primære udfordringer og i fællesskab finder frem til løsningsmodeller, som kan implementeres i de medarbejderpolitikker, MUS-samtaler eller tiltag, der allerede findes på arbejdspladsen. Læs mere

Workshop
Undersøgelser

Undersøgelse af hormonelle gener og arbejdsliv

Vi kan hjælpe med at iværksætte en undersøgelse blandt jeres medarbejdere eller medlemmer, der viser omfanget af kvinders gener ifm. hormonelle forandringer, og hvordan de påvirker arbejdsliv og arbejdsevne.

Rådgivning for HR, ledelse eller tillids-repræsentanter

Vi tilbyder rådgivning af HR eller ledelse i at undersøge, rumme og implementere tiltag for kvinder, der har så store gener af hormonelle forandringer, at det påvirker deres arbejdsliv.

1 til 1 rådgivning

Har du brug for mere information?

Kontakt os, så kan vi tale om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer.